sábado, 3 de diciembre de 2011

WEB 2.0!

Des de fa uns anys la manera de veure les pagines web ha canviat. Al 2004 va aparèixer la web 2.0, un nou format de web en el qual es permet la interacció amb els usuaris que visiten les pàgines  i l'actualització constant d'aquestes.

Jo crec que aquest nou format, ha sigut un gran avanç pel que fa al Internet. El fet de poder formar part d'alguna pagina web, crear la teva pròpia, interactuar amb altres usuaris, comentar el que apareix en les webs, etc, ha fet que la gent tingui molt més interès per la xarxa i augmenti el nombre de persones que en son usuaris. En són exemples les pagines web com : www.flickr.com, www.facebook.com, www.blogger.com, www.wikipedia.com, etc.


Personalment, desconeixia aquest terme de web 2.0, possiblement perquè abans de que s'inventés, jo no feia servir Internet o si més no, no amb la mateixa freqüència que ho faig actualment i per tant, és l'únic tipus de Internet que jo he conegut. Però tot i així crec que ha sigut una gran millora perquè abans no tenies gaires maneres de formar part d'aquest gran món i que ara gracies a aquesta innovació, tens molta més llibertat i és pots fer gairebé de tot amb Internet.

4 comentarios:

  1. T'ha quedat molt bonic el disseny de la teva pàgina, tan rosa!
    La fotografia també és molt adient.

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    És que no publiques res de nou en el teu blog?

    ResponderEliminar
  3. De moment no, tant aviat ho publiqui t'ho comunicaré :p!

    ResponderEliminar
  4. Ja tenim per aquí la Isabel investigant els blogs aliens i fomentant el seu ús jaja Va, Jèssica, que ja trigues en actualitzar-lo :P

    ResponderEliminar